Σε συνεχόμενα IQ Test θα υποβάλλονται οι ανεμβολίαστοι

Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, ανακοίνωσε σήμερα οτι απο την Δευτέρα οι ανεμβολίαστοι πολίτες θα πρέπει κατα την μετακίνηση τους πρός τα νησιά, καθώς και στην ηπειρωτική χωρα ανα νομό, να επιδεικνύουν, εκτός απο αρνητικό Ράμπιντ τεστ και έγκυρο τεστ νοημοσύνης, το γνωστό IQ Test. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του υφυπουργού με το μέτρο αυτό η κυβέρνηση σκοπεύει να διαπιστώσει αν οι ανεμβολίαστοι πολίτες ειναι βλάκες ή αν κατι αλλο συμβαίνει. Οι πολίτες που δεν θα επιδεικνύουν πετυχήμενο IQ Test θα συλλαμβάνονται και θα εμβολιάζονται επιτόπου, με μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson, θεωρώντας οτι έχουν το ακαταλόγιστο, στην συνέχεια θα αφήνονται ελεύθεροι χωρίς άλλες κυρώσεις.
Οταν ο υφυπουργός ρωτήθηκε γιατι μονο με το εμβολιο της Johnson & Johnson απάντησε: Μας ειναι πολυ δύσκολο για να συλλάβουμε το ιδιο ατομο δυο φορές, για να του κανουμε και την δεύτερη δόση. – και συμπληρωσε – Εχουμε και αλλα οπλα στην φαρέτρα μας, ισως στο μέλλον να ζητήσουμε απο τους πολίτες και μαγνητική εγκεφάλου κατα τις μετακινήσεις τους.

*** DISCLAIMER/ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Αυτο το post ειναι για πλάκα, και μονο και μονο για ψυχαγωγικούς λόγους, μην το παρεις στα σοβαρα (αν και ποτε δεν ξέρεις).

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.