Τον Optimus Prime αποφασίζουν να στείλουν οι ΗΠΑ στην Ουκρανία.

Τον Optimus Prime αποφασίζουν να στείλουν οι ΗΠΑ στην Ουκρανία. “Δεν μας αφήνετε κανένα περιθώριο Θα χρησιμοποιήσουμε τον Megatron”, διαμηνυουν οι Ρώσοι.
Σε μια άνευ προηγουμένου όξυνση οδηγείται ο πόλεμος στην Ουκρανία μετά την απόφαση των Ηνωμένων πολιτειών της Αμερικής και των συμμάχων τους να στείλουν τον Optimus Prime στο Ουκρανικό θέατρο επιχειρήσεων στο πλευρό του Ουκρανικού στρατού, ως αποτέλεσμα των παρατεταμένων εκλύσεων του Ουκρανου προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι για ουσιαστική βοήθεια.
Ως αντίμετρο σε αυτήν την κίνηση ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, συγκάλεσε το συμβούλιο ασφαλείας. “Δεν μας αφήνετε κανένα περιθώριο, θα ξυπνήσουμε τον Megatron”, αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Μόσχας. Για απαράδεκτη απειλή εκ μέρους της Ρωσίας κάνει λογο ο Γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ.
“Ο Megatron δεν εχει βενζίνη”, αναφέρει αποχαρακτηρισμένο έγγραφο της CIA. Διαψεύδει η KGB “Ο Megatron εχει βενζίνη για τουλάχιστον 300 έως 400 χιλιόμετρα, χωρίς να υπολογίζουμε την ρεζέρβα”.
Μείνετε κοντα μας για ολες τις εξελίξεις, συντομα στο kamiaelpida.com

*** DISCLAIMER/ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Αυτο το post ειναι για πλάκα, και μονο και μονο για ψυχαγωγικούς λόγους, μην το παρεις στα σοβαρα (αν και ποτε δεν ξέρεις).

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.